25 Οκτωβρίου (απόγευμα) - 26 Οκτωβρίου (Μεσημέρι) 2013

Tα τελευταία  πέντε έτη με την ομάδα μου στο Εργαστήριο Εδαφομηχανικής του ΕΜΠ είχαμε την ευκαιρία να αφοσιωθούμε ερευνητικά στο πρόγραμμα DAREμε τίτλο : SoilFoundationStructure Systems Beyond Conventional SeismicFailureThresholds Application to New and Existing Structures and Monuments.

Χρηματοδοθείσα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ερευνας (ΕRC), η έρευνά μας αποσκοπούσε στην ανάπτυξη μιάς νέας “τολμηρής” λογικής ολοκληρωμένου αντισεισμικού σχεδιασμού συστημάτων εδάφους-θεμελίου-ανωδομής, όπου αναιρούνται καθιερωμένοι κανόνες αποφυγής αστοχιών στην θεμελίωση.

 

Το Τελικό Συνέδριο του προγράμματος θα λάβει χώραν στις 25-26 Οκτωβρίου 2013, στην Ν. Ερυθραία Αττικής, στο Συνεδριακό Κέντρο «Εξέλιξη», στο Καστρί.

 

Σας προσκαλώ να παρευρεθείτε/ συμμετάσχετε.

 

pdf Μονοσέλιδο φυλλάδιο του Συνεδρίου με σύνδεσμο σε χάρτη πρόσβασης , και το pdf αναλυτικό πρόγραμμα . Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Για λόγους προγραμματισμού θα παρακαλούσα να μας ειδοποιήσετε ηλεκτρονικώς στα email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για την επιθυμία σας να συμμετάσχετε.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Γκαζέτας