Οι αιτήσεις για την εισαγωγή στο ΠΜΣ «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ» θα πραγματοποιηθούν  από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Την προκήρυξη για την εισαγωγή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών, το έντυπο της αίτησης καθώς και πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να τα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

        http://www.civil.auth.gr/
        http://aste.civil.auth.gr/

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ  "ΑΣΤΕ" μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω πρόσωπα:


        Καθηγητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο
        Διευθυντής Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "ΑΣΤΕ"
        2310.995715, Fax 2310.995619
        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Ελληνικό Τμήμα Αντισεισμικής Μηχανικής, το οποίο αποτελεί το Εθνικό Τμήμα - Μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Αντισεισμικής Μηχανικής (I.A.E.E.) της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αντισεισμικής Μηχανικής (E.A.E.E.), με αφορμή το προς δημόσια διαβούλευση σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (αρμόδιος Υπουργός κ. Σπίρτζης) με τίτλο: «Διαδικασίες κεντρικού ελέγχου και διαφάνειας στο σύστημα παραγωγής δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων και υποδομών, δομές στρατηγικού σχεδιασμού δημόσιων υποδομών και λοιπές διατάξεις» και ειδικότερα το άρθρο 15 του σχεδίου αυτού προβλέπει την ίδρυση «Εθνικού Ερευνητικού Φορέα Αντισεισμικών Κανονισμών, Προδιαγραφών Κατασκευών και Τεχνικής Σεισμολογίας (Ε.Φ.Α.Κ.ΤΕ.Σ.)» επιθυμεί να σημειώσει τα παρακάτω:

Πλήρες Κείμενο

Απαντητική επιστολή Δ. Ραπτάκη, μέλους ΕΤΑΜ

Δημόσιος διάλογος επί του θέματος

2016 joyner lectureΑγαπητή/Αγαπητέ συνάδελφε,
με χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη διάλεξη 2016 Joyner Lecture από τον διακεκριμένο Καθηγητή Jonathan P. Stewart, Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του University of California, Los Angeles, με τίτλο Site response uncertainty and its implications for seismic risk characterization.
Αυτή η διάλεξη προσφέρει μια νέα ματιά στο θέμα της επιρροής των τοπικών εδαφικών συνθηκών στις αναλύσεις σεισμικής επικινδυνότητας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διάλεξη και τον ομιλούντα στο συνημμένο αρχείο.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος Αντισεισμικής Μηχανικής (www.eltam.org) την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στις 12:00, στο Αμφιθέατρο ΙΙΙ του κτιρίου του ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

2016 Joyner Lecture SSA Abstract_-_short_version.pdf

Site Response Uncertainty and its Implications for Seismic Risk Characterization

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Πιτιλάκης
Επίκουρος Καθηγητής ΑΠΘ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

stripe vote etamΣυγκεντρωτικά αποτελέσματα  της εκλογής της 26-27/5/2016 όπως εκδόθηκαν από το σύστημα ΖΕΥΣ κατόπιν της αποκρυπτογράφησης της ηλεκτρονικής κάλπης.

Αποτελέσματα

H Εφορευτική Επιτροπή
Σωτήριος Αργυρούδης
Περικλής Φαραώνης
Άννα Καρατζέτζου